Aki soha nem akar elektromos autót, miért?
Azt nem állítom, hogy soha. De a jelenlegi technika még nem megfelelő számomra. Nem ritkán napi 1000 km-t is leautózok. Nem passzióból sétakocsikázok, hanem munka miatt. Ezt egy tankkal megjárom. Nem fér bele, hogy út közben megállok pár órára töltni. A célállomásom sem egy irodaház, előtte sorakozó elektromos töltőkkel, hanem terep. Leheteőségem sem lenne helyben tölteni. Erre a felhasználásra még mindig a dízel a legoptimálisabb.
Ha csak városon belül pár sarokra futkosnék, mint a legtöbb átlag felhasználó, akkor esetleg elgondolkoznék rajta.
Mert nincs vezetési élménye.
Krúzolni egy kanyargós erdős úton, közben hallgatni a több ezer köbcentit duruzsolni a nagy motorháztető alatt...
Számomra ez az élvezet.
Nem az, hogy órákat várjak a töltésre meg hang nélkül guruljak.
Én mentem már elektromossal és ezerszer jobb a vezetési élmény mint a röhögő lavorral.
Amikor szinte mindegyik jobban gyorsul mint a legtöbb benzines autó, na ez az élmény sokall jobb.
Csak még drága de ha tudok én biztos hogy veszek.
Na igen...
Én is veteránozok. Egy mai belső égésű autó is már csak egy közlekedő edény hozzá képest. Egy elektromos meg egy játékauto kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!