Mennyire nehéz egy másik autót megszokni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a méretre, kuplungra. Menjek el gyakorolni egy kietlen helyre vagy menni fog?ápr. 25. 22:07
11/16 A kérdező kommentje:
Hosszabb az eleje, kombi. Hát ez az, hogy nincs rutin, azért aggódok, hogy mekkora különbség másik autót vezetni. Vagy túlgondolom. Az enyémmel nem kell gondolkodni, automatikusan vezetem, naponta megyek vele.
Megpróbálom vasárnapi forgalomban.
ápr. 26. 12:11
12/16 anonim válasza:
Emberfüggő, hogy kinek mennyire nehéz. Aki stresszel, annak nehezebb, aki lazán veszi, annak könnyebb. Én stresszelősebb vagyok, de miután már rendszeresen 3-4 autót vezetek felváltva, így hozzászoktam, hogy ha stresszelek is, attól még 5-10 percen belül megbarátkozom egy újabbal. A lényegi dolgok ugyanúgy működnek mindben. Úgyhogy nem kell félni tőle, csak kicsit jobban figyelni, mint a sajátodban.
13/16 anonim válasza:
Emberfüggő én munkától függően van olyan hogy napi szinten több járművet (nem csak autó) vezetek, nekem akkor kellett eg, kis hozzászokás amikor hozzánk került egy jobbkormányos automata váltós. 6osnak pedig az autó hossza és magassága rengeteget számít egy suzuki jimny sokkal kissebb körben fordul mint egy ford raptor, az autó magassága az ülés magassága ha állítható is sokat jelent.
14/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül rutin kérdése, amikor egyik kocsiból átülsz a másikba és markolászod a levegőt, mert nem ott van a sebességváltó.
15/16 anonim válasza:
#14!
Háááát, nem nagyon markolászod a levegőt, mert az európai járművek 90%-ban, a két első ülés között/előtt, a padlón találod a váltókart.
16/16 A kérdező kommentje:
Hát én markolásztam, de mikor az enyémbe visszaültem 😂
okt. 26. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!