Telitankolás után rángat a 2006-os Yarisom, lefullad. Mi okozhatja?
Tavaly ősszel kezdődött, egyik nap teletankoltam az autót, utána viszonylag nagyobb távon, de városban mentem vele. Rángatott, majd a piros lámpánál, uresben lefulladt. Ezután hosszan mentünk vele pályán, a hiba teljesen megszűnt, a szerelő nem tudott mit kezdeni vele. 3 hónapig gondtalanul működött, majd megint kezdte. Rángat menet közben, fekezeskor esik az alapjarat, menet közben, álló helyzetben, uresben vagy sebessegben,lefullad az autó... Villamossági autószerelő nem talált semmi hibát. Elvittük egy másik szervizbe, átnézték, semmi hibakódot nem mutat. Mindenki csak felteszi a kezét, nem tudja, mi baja. 4 szervizben jártunk már vele, nem lettünk előrébb. Márkaszervízben cserélték a testkábélt, az sem oldotta meg. A hiba néha random elmúlik, majd telitankolás után újra jelentkezik. Járt már valaki hasonlóan? Ha igen, mi lett a megoldás? Ugyanitt, milyen szerelőt, szervízt javasolnátok, ahol segíthetnek? Elég tanácstalan vagyok már, nem tudom hova forduljak...
25 éves nő vagyok, elnézést ha nem túl szakszerű a kiárás, de nem igazán értek az autókhoz.:/
2006 1.3 benzines yarisrol van szó. Minden segítséget nagyon köszönök előre is!!
22
Én nem Szilvike vagyok, hanem Seila. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!