Egészségügyi alkalmasságit csak saját háiorvosnál lehet csináltatni?
Nem csak nála. Nekem pl. a háziorvosom asszisztense csinálta múltkor, aztán keresett egy orvost az épületben, aki aláírja.
Előtte meg gyerekorvosom volt, mindenféle vizsgálatot csinált, szemészhez is el akart küldeni, pedig 2 hónappal korábban voltam a magánszemészemnél, akkor még jogsiztam, az autósiskola mondta, melyik vén orvoshoz kell menni rendelési idő előtt, hogy egy vérnyomásmérés után kiadja az alkalmasságit. Találd fel magad, kérdezz körbe lokálisan.
Hülyeség. Bárhova lehet, _ahol megvizsgálnak_. Gondolom neked azért adták ezt a fals infót, mert le vannak terhelve. Velem pont ezért csinálja rendelési idő előtt az asszisztens, aztán majd keres pecsétet meg aláírást. Csúnya leszek, a városi facebook csoportban többre fogsz menni, mint itt.
Mert a kérdésedre az a válasz, amit itt adhatunk, annyi, hogy: jogilag az ország bármely orvosa kiadhatja az alkalmasságit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!