Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem szabad benyomott...

Miért nem szabad benyomott kuplunggal kanyarodni?

Figyelt kérdés

Mindenhol csak annyit írnak, hogy az nagyon veszélyes, de nem látom világosan, hogy miért lenne az? Valaki leírná részletesen?

Köszönöm!

ápr. 12. 22:17
1 2
 11/12 krwkco ***** válasza:
38%

A tanulók azért akarnak benyomott kuplunggal kanyarodni, mert úgy érzik, hogy az autó kettesben túl gyorsan megy az ő tudásukhoz képest.

És az ennek a legfőbb veszélye, hogy ha a motor leáll, akkor megszűnik a kormány szervorásegítése. Ezért ragaszkodnak ehhez az oktatók és a vizsgáztatók.

ápr. 13. 08:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Emlékszem, nagyon tanulóként én is így vezettem. Féltem az egész helyzettől, zavart aki mellettem ül, és azzal, hogy ilyen felesleges dolgokat csinálok kicsit úgy éreztem visszaveszem a kontrollt. Le kell az ilyen dolgokról szokni, csak elterelik a figyelmed. Idővel megszokod a helyzetet és jobb lesz.
ápr. 13. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!