1/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó, én mindhárom eddigi autómra ezt vettem téli szettnek.
3/9 anonim válasza:
A Goodyear lengyel budget márkája, teljesen jó gumi. A kis rohangálós kocsin Debica Navigator 3 van teljesen jó.
4/9 anonim válasza:
Én télinek használom, de nyáron is van rajta. :D Teszi a dolgát. Gondom még nem volt vele. A Debica az biza GoodYear-Dunlop.
5/9 anonim válasza:
Azért azt tegyük már tisztába, hogy a gumi az nem Goodyear. A Debica a Goodyear leányvállalata, de a Debica gumiknak semmi köze a Goodyearhez. Ahogy a mondás tartja, a legjobb gumi az új gumi, de hosszabb távon senki se higgye, hogy bármilyen extra minőséget nyújt, csak mert a Goodyear tulajdonolja a márkát. Debica, Sava, meg a többi Goodyear leányvállalat arra jó, hogy minél olcsóbban új gumi kell, de mégse kínai linglong legyen. Minőségről nem nagyon lehet beszélni, 2-3 év után már ki vannak keményedve.
6/9 anonim válasza:
5. Te aztán tudod, inkább ne szólj bele.
7/9 anonim válasza:
Goodyear vs Debica
Ez is egy kóla.
Meg van az eredeti.
A gumiknál meg úgy van, hogy a Goodyear gumiban van öregedés gátló, a gagyiban meg nincs.
A Himi-Humi meg a LInglong gumi is jó újan.
Kb.1 évig, utána megkeményedik.
A legjobb gumi a friss gumi.
Tehát egy frissen gyártott Linglong jobb, mint egy 6 éves Michelin.
A márkás gumi előnyei több év használat után jönnek elő.
8/9 anonim válasza:
Debica Frigo téli gumim volt évekig. Teljesen jó volt és terepen is megállta a helyét. Nagyjából a Barum környékére tenném minőségben.
9/9 anonim válasza:
Igen, több ismerősömnek is van, szuper gumik. Ahogy az előttem említett Barum is, azzal nekem van tapasztalatom, elkaptam vele gigahavazást Ausztriában, simán hazajöttem, pedig rengetegen elakadtak akkor még a pályán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!