Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külföldről olcsón sportautó?

Külföldről olcsón sportautó?

Figyelt kérdés

Régóta álmom egy c63 amg w204 Mercedes és autoscouton láttam hogy sokkal olcsóbban vannak mint itthon, akár 5 millió Ft-al olcsóbban is. 25000 euróért találtam párat (ezek a legolcsóbbak) és a keretem is ennyi volna

Kérdésem hogy ezek mennyire lehetnek jó vételek? Használható vagy azonnal 5 millió javítási költség, motor felújítás stb (papírozást leszámítva)

Második autónak lenne használva, inkább csak hétvégi, “horvátba leugrós”, játszós…

Hozzá teszem nem vagyok milliárdos és nem akarok azonnal nagyobb költségekbe menni vele

2024. ápr. 10. 10:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Inkabb vegyel egy Porsche Boxtert, meg marad is penzed szervizelni. Biztos hogy vezetesi elmenyt ad.
2024. ápr. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!