OBD II nem működik mit csináljak?
Figyelt kérdés
ECU-ra nem csatlakozik rá az OBD II, de az ELM-re igen. "99 Skoda Felicia mi tippeltek mi lehet a baj?2024. ápr. 9. 20:45
2/8 A kérdező kommentje:
Melyik vezeték és az ecuval mi lehet a baj?
2024. ápr. 9. 21:27
3/8 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor a telefonoddal össze tudtad párosítani ezt a kínai vackot, de a kocsiddal nem kommumikál. Ezzel nem tudsz mit tenni, mert van amelyik kocsival jó,van amekyikkel nem. Az én Octaviámmal se müködik.
4/8 anonim válasza:
Ez így van. Ezek az olcsó kínai vackok nem mindegyik autóval működnek, illetve lehet hogy a te autótípusodra kompatibilis csak nem mindegy melyik fajta ECU-val amit a gyártó nyilván nem közöl veled.
5/8 anonim válasza:
Nekem is olcsó kínai vacak van, és eddig minden autót felismert. 5 ezerért vettem.
6/8 A kérdező kommentje:
Így mit tudok vele kezdeni?
2024. ápr. 10. 08:03
7/8 anonim válasza:
Semmit. Vegyél egy valamit is érő cuccot. Ezek az olcsó BT-s dolgok csak CAN busszal hajlandóak kommunikálni, ami ezekben az autókban még nem volt. Más protokollt használ az OBD csati és az ECU között, soha nem fogod vele látni.
8/8 krwkco válasza:
Ezek az OBDII interface-ek különböző frekvenciákon és kódolásokkal működnek a régebbi és újabb autóknál. Egy 99-es Skoda Felíciáról el tudom képzelni, hogy valamilyen ösrégi dolgot használ vagy esetleg egyáltalán nem OBDII kompatibilis.
Talán egy Skodás klubban meg tudják mondani, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!