Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik obdII hibakódolvasó...

Melyik obdII hibakódolvasó márka a legjobb ezek közül, olyan, amihez nem kell laptop?

Figyelt kérdés

Foxwell

Autel

Ancel

Konnwei

Elm 327

2021. nov. 9. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudjuk.
2021. nov. 9. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Olyan írjon, akinek volt/van valamelyik márka vagy ezeken kívül ismer esetleg jobbat.

Launch, ancel stb

2021. nov. 9. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogy a legjobb-e azt nem tudom.

Nekem egy Konnwei KW902 ELM327 van.

Tablettel is megy.

2021. nov. 9. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elm 327 nem egy márka, hanem szinte mindben ez van. Ez egy spec mikrokontroller obd2-re.
2021. nov. 9. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Foxwellből van egyszerű hibakódolvasóm, amihez nem kell laptop. Direkt ilyet szerettem volna, ami út közben is mindig ott van az autóban. Itthon van komolyabb, autóspecifikus, amihez laptop kell.

Foxwellből van akkuteszterem is. Teljesen jól működik minden ebből a márkából. Érzetre sem mondanám nagyon gagyinak. Szervizben kalibrált Bosch műszerrel nemrég összemértük. Szinte pontosan ugyanazt az értéket adta. 2% alatt volt a legnagyobb eltérés, ami nagyon jó.

A többit, amit kérdeztél, nem ismerem. Nincs velük tapasztalatom.

2021. nov. 9. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!