Vittél már utast segédmotoron?

Szerintem nem olyan nehéz ezt felfogni józan paraszti ésszel, nekem legalább is sikerült, na persze random kommentelőként alapvetés, hogy jobban tudod.
Rendőr megállít --> legrosszabb esetben ugrik a jogsi, jogi szarság, blablabla
Elesünk --> megsérülünk. Az is, akit viszek, nagy eséllyel.
Ennyit azért mindenkinek elmondtam, aki pedig velem utazott, ugyanúgy vállalta a kockázatot.
De persze gondolom nem lehet ellenvetésem, hogy már pedig én felelősségteljesen szegtem törvényt, mert gondolom a mindenható random kommentereknek az a lehetőség nem játszhat, hogy mondjuk esetleg jóval óvatosabban mentem, vagy hogy a sisak megléte ugyanúgy alapvetés volt, bárkit vittem is? :) És ha éppen elestem volna, annak kb mennyi jelentősége lett volna ahhoz, hogy egy segédmotorral voltunk? Ha elég béna az ember egy rendes nagymotoron is összehozod.
Gondolom akkor ezek szerint te voltál az a karakter is, aki szigorúan 18 év alatt egy pohár sört nem ivott meg, vagy nem cigizett suli után a ligetben, nem biciklizett haza részegen, stb... Nem mondom, hogy követendő példa, egy szóval sem. De őszinte leszek, valahogy rohadtul jól esett ott és akkor ezt megcsinálni, és képzeld el, semmi baj nem lett belőle :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!