Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új 50ccm motor vásárlás?

Új 50ccm motor vásárlás?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy olyan motorra ami 50ccm mert csak B-s jogsim van. Nem akarok nagyobb motort mert olyan helyen mozgok vele. Viszont eléggé szűk a piac, ahogy nézegettem. A Jászmotort találtam eddig de nem létezik, hogy nincs más alternatíva. Esetleg valaki vásárolt új 50ccm segédmotorkerékpárt, esetleg 4 üteműt is? Tapasztalatok és tippek érdekelnének. Köszönöm annak aki időt szakít rám.

2024. márc. 4. 10:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sym, Yamaha, Kymco, Mash, Aprilia, Vespa amik a mai napig gyärt 50 ccm-m kategoriäban is. azert ezeket soroltam mert a környeken ilyen kereskedesek vannak...
2024. márc. 4. 10:58
 2/18 anonim ***** válasza:
a Peugeot-t kihagytam (pl a Django)
2024. márc. 4. 11:00
 3/18 anonim ***** válasza:
37%
A felsoroltak jó része 50 köbcentis motort nem gyárt, csak robogót. A kérdező motort kérdezett.
2024. márc. 4. 11:25
 4/18 anonim ***** válasza:
webrobogo.hu
2024. márc. 4. 12:15
 5/18 A kérdező kommentje:

Valóban elfelejtettem, hogy robogót nem szeretnék ezért vagyok gondban.

Pl. van ez az FR50:

[link]

Vagy a Cafe racer 50-es:

[link]

Fighter Eco 50 esetleg:

[link]

Szóval ilyesmiket nézegettem csak nem találok alternatívát. Enduro is jó lehet csak feleljen meg a közúton, mint a fent említettek.

2024. márc. 4. 13:05
 6/18 anonim ***** válasza:
Használtpiacot nézted? Asszem a Suzukinak is van egy egész jól szuperáló 50-es segédmotorja, ami nem robogó, bár asszem már nem gyártják. Sajnos 50 köbcentiben robogó meg a krossz a két leggyakoribb műfaj, de azért lehet találni motort.
2024. márc. 4. 13:17
 7/18 anonim ***** válasza:

a robogo is segedmotoros kerekpärnak minösül otthon... a Mash pont hogy gyärt vältost ( talän 4 gangost) Schwaz fele van egy motorkereskedes, ott ärulnak 50es vältos Zündapp-Malaguti-Apriliät (ami ugyanaz csak a cimke mäs es Kinäbol jön). 50es vältosbol nem igazän van kinälat mert az eu5 kinyirta.

Otthon nem lehet B-s jogsival Trikeot vezetni? mint a Piaggio MP3 3-4-500ccm, vagy a Peugeot Metropolis 400as?

2024. márc. 4. 13:24
 8/18 anonim ***** válasza:
Segédmotoros kerékpár egy kategória. Három- és négykerekű segédmotoros kerékpár is van, ugyanaz az AM kategória. De ha a kérdező "motort" keres, az általában kétkerekű motorkerékpárt jelent. Nem úgy motorkerékpárt, hogy A1-A2-A jogsi kelljen hozzá, hanem abban az értelemben, hogy a lába között van a tank. A 400 köbcentis Burgmant sem hívom motornak, mert az robogó. De a segédmotoros kerékpár Simson S51-et sem hívom robogónak, mert az motor.
2024. márc. 4. 13:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Ebayrol vehetsz Rometet, Bartont volt teszt velük a nemeteknel. a romet konkretan 2000 km utän megkotlott es javithatatlan volt ( mondjuk regen is olyan volt) ezek mind ugyanaz a 20-30 eves Japän motorok mäsolatai kinäbol. az igazi baj, hogy nem igazän van hozzä szerviz hätter, ha csak nem cel ällandan szerelgetni...
2024. márc. 4. 13:29
 10/18 A kérdező kommentje:

Igen, nézegettem a használt piacot is. Árban egy - gondolom kínai - Barton kb. kétszerese egy használtnak mondjuk annyi, hogy új. Nyilván egy Minarelli AM6 blokk tovább elmegy de tulajdonképpen a végtelenségig lehetne ez vagy az mellett voksolni. B-s jogsim van de többször megyek kerékpárúton lakott területen kívül, ott egy 125-ös már büntetendő és nem érné meg leraknom a B125 jogsit. Szóval nézelődök de egyelőre passz... Derbi tetszik használtban és tudom, hogy jobban állna mert magas vagyok ugyanakkor el voltam a Simson-nal is. Látom, hogy másfelé jobban megy az 50-es 4 ütem, talán jobban van piaca és egyelőre nem jön be hozzánk. Pl ez az 50-es Naked:

https://www.youtube.com/watch?v=XBlK1DhWX00

2024. márc. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!