Lehet e baja az eladónak, ha megcsináltatom a motor papírjait ?
Sziasztok!
Helyzet az, hogy kollégától megvettem a robogóját, amit ő 50 ccm-sként használt, de valójában 125 ccm-es. Mivel én nagyobb távon használnám így ezért megfordult a fejemben, hogy hivatalos szervhez fordulnék és rendesen megcsináltatnám a papírjait, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. De egyrészt lövésem sincs, hogy neki ebből, mint eladónak lehet e utólag baja, illetve nekem lehet e bármi következménye, hogy tudomásom volt róla, hogy nagyobb, mint amekkorának kinéz. Jogosítványom alkalmas a vezetésére, mert 250 ccmig vezethetek motort.
Vagy esetleg, ha én így használom és a rendőr igazoltat csak szúrópróba szerűen le tud e meszelni, hogy a motor nagyobb, mint amekkorának látszik ?
Köszönöm.
Ezt te így nem fogod lepapírozni.
Ha valahogy mégis sikerülne, az eladónak gondja nem lesz ebből, nincsen pecsétes papír meg 80 szemtanú arról, hogy ő így használta, senkit nem érdekel. Ezen ne aggódj.
Azon aggódj, hogy te ezt így nem fogod lepapírozni.
Amúgy csak kíváncsiságból, melyik országban van ilyen jogsi, hogy 250 köbcentiig vezethetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!