Autó kerék centrírozás?
Az a kérdésem, hogy amikor most felrakattam a nyári gumikat, miért csak ennyi súly került rá, és amikor a téli volt, akkor miért volt annyival több?
Mellékeltem a jelenlegi képet a nyáriról, és a régit a téliről.
Azért kérdezem, mert érezni, hogy nem olyan a kocsi mint volt. Picit húz balra, és amikor tekerem a kormányt, nehezebb is tekerni. Miért lehet ez?
Téli gumik: 205/55/R16
Nyári gumik: 215/55/R16
Jelenlegi súlyok:
Eddigi súlyok:
Nem is értem, autószerelő csinálta nekem, centrírozó géppel, de valahogy valami nem oké, pici csörgés is hallatszik lentről, ami eddig nem volt. 2014 Ford Focus
Annyi, hogy ezek ugye használt Michelin gumik, de jó állapotban vannak, viszont az előző csávó aki rakta fel a téliket és szedte le a nyárikat, szarul írta rá a gumikra, hogy melyik hova megy, és így nem tudjuk a sorrendet sem, hogy melyik az első, sem a hátsó, így elképzelhetőnek tartom, hogy felcserélődhettek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!