Mi baja lehet az autónak, ha úgy indul el valaki, hogy a kézifék be van húzva?
Figyelt kérdés
mer pl én mentem ugy pár kört véletlenül elfelejtettem, kicsit jött is be vmi égett szag ..ilyenkor mivan ?2010. okt. 26. 19:28
1/8 anonim válasza:
Veszélyes mert kigyulladhat a kocsid.
2/8 anonim válasza:
nem tudom milyen autó volt,de a régieknél a kézifék bowden tönkre is mehet,utána meg már ékelhetedet az autódat.
ha új autó volt akkor nézz utána.nem lenne jó ha elszabadulna az autó.
3/8 anonim válasza:
Én meg azt mondom ,hogy egy két ilyent simán kibír egy autó ,nyílván nem használ neki ,de őszintén kérdezve mi használ egy autónak ? Semmi.
4/8 anonim válasza:
őszintén szólva emelkedik a fogyasztásod, nagyobb a motor igénybevétele, és kopik a hátsó fékdob/tárcsa, valamint a hozzá való betét is. Azért volt égett szag az autódban, mert a felületi súrlódástól erősebben kezdett kopni a ferodol a fékbetétről. kigyulladni nem fog, maximum a kézifék hatása fog gyengülni.
5/8 anonim válasza:
Baja nem lesz, csak büdös lesz, és kicsit kopnak a dolgok, szal jobban kihasználódik...
7/8 anonim válasza:
Gyengülhet a kézifék hatásossága, jobban kopnak a fékbetétek. Mennyit mentél így? A műszerfalon a piros visszajelző rossz esetleg?
8/8 anonim válasza:
"A műszerfalon a piros visszajelző rossz esetleg?"
Szerinted aki nem vesz észreegy behúzott kéziféket, az észrevesz egy piros visszajelzőt? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!