Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy olajcsere?...

Mennyibe kerül egy olajcsere? (Min-Max)

Figyelt kérdés

Márkaszervizhez vagy Márkafüggetlen szervizbe érdemes vinni a kocsit.

Azt olvastam hogy szűrőket is ilyenkor érdemes cserélni.

(Első autó tulaj vagyok)

2024. ápr. 2. 00:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
#9 Érzik, hogy kezdő vagy. Olyat nem mondunk, hogy csak a legjobb minőségű. :D Meg még olyat sem, hogy csak a gyári, simán még csak a beszerzés is extra számlatétel. Olajcserénél sokkal egyszerűbb hozott anyaggal, meg tudod te is rendelni a minőségit.
2024. ápr. 2. 10:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen semmilyen baj a piacon, ilyen árak vannak.
2024. ápr. 2. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Osztrák határtól nem messze lévő Opel márkaszervizben 40-ért cserélték pár hónapja. Ott vettem újonnan, azóta ott szervizelik, semmit sem drágult az évek alatt. És tényleg megcsinálják, mert ellenőrizni szoktam.
2024. ápr. 2. 15:35
 14/20 anonim ***** válasza:

" a lehető legjobb minőségű szűrőket és olajat kérném"

Ez hiba volt, ebbol nekik az jott le, hogy nem ertesz hozza es nem sajnalod ra a penzt. 🤦‍♂️

2024. ápr. 6. 12:25
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
#14 De amúgy őszintén, én egy becsületes, kedves embernek tartom magam. De ha valaki nekem azt mondja, hogy "figyu, én nem értek hozzá, pénz nem számít, csak holnapra legyen kész", akkor a félórás forrasztást is kétnapos munkaként számlázom ki. :D
2024. ápr. 6. 12:33
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 tehát akkor mégse vagy becsületes. :D
2024. ápr. 6. 12:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Becsülettel ráírom, hogy egynapos munka, plusz sürgősségi költség. Van, akinek amúgy reflexből háromnapos munka, csak én értek is hozzá. Ha meg te jobban tudod, mi mennyi meló, csináld magad. :D
2024. ápr. 6. 12:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Isten a tanúm, én azért még életemben nem panaszkodtam, hogy valaki nem enged dolgoztatott, hanem hazament és megcsinálta magának. :D Az a legjobb.
2024. ápr. 6. 12:59
 19/20 A kérdező kommentje:

#18 Így volt végül egy barátom, aki autószerelő, megtanította és együtt megcsináltuk. Legközelebb egyedül fogom, sokkal olcsóbb.

Köszönöm a válaszokat! A kérdést lezárnám, mert megkaptam a választ.

2024. ápr. 6. 13:05
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Olajcsere amúgy nagyon furi dolog. Legutóbb a motoromban apámmal csináltuk, szerintem az órabéremhez képest sokáig tartott. De tudna szerelő olyan árat mondani rá, amire azt mondom, hogy annyit már nem fizetek érte, inkább magamnak.
2024. ápr. 6. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!