Olajcsere alkalmával kell motor öblítés?
Figyelt kérdés
Eddig minden alkalommal liqui Moly motorolajat tettem a kocsimba, A típuson belül mindig ugyan azt a verziót, és nem használtam motor öblítést, de megvizsgáláskor nem is találtam a le engedett olajban sarat, vagy akármilyen szennyeződést. Tulajdonképpen kell motor öblítést csinálni ilyenkor vagy nem? Ha igen akkor miért?2024. márc. 31. 20:19
11/15 anonim válasza:
2. Amit írd ne hogy megfogadd ezt mert az a legnagyobb hülyeség a mosóolaj.
Mert abból is marad vissza ami nem folyik le és az aztán is teszi a dolgát, lefogja állandóan mosni.
12/15 anonim válasza:
Tankolhatsz 100-ast, ha ettől nyugodtabb a lelked, de valójában pénzkidobás.
13/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! :)
2024. márc. 31. 22:00
14/15 anonim válasza:
Gondos gazda vagy ettől több nem szükséges. Jó az másfél évenkénti olajcsere. Öblítés felesleges, meg a csoda szerek is. És a 100-as benzintől sem lesz baja a kocsinak, ha neked ettől jobb.
Sok a nemtörődöm ember aki 30-50.000km-ként cserél. Mert úgy is "megeszi". És aztán meg sír a szájuk, hogy csapágyas lett a sz@rjuk. Na te ettől messze vagy, de nem kell a ló tulsó felére sem esni, és "túlfélteni" a gépet.
15/15 anonim válasza:
#14 Ezzel nem is lenne akkora gond, ha utána nem verne át valakit az olajzabáló sz@rjával, aki nem cseréli az olajat sem. Ha nem tartja karban tönkre fog menni, fizesse ki a javíttatást vagy adja bontóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!