Sikertelen műszaki vizsga esetén ugyanoda kell visszavinni vizsgára az autót, ahol megbukott?
Nem engedték át az autót műszakin. Elvittem szerelőhöz, ott azt mondták, hogy semmi probléma az autóval (a hibapapíron azt írták, hogy “nagy holtjáték a kormányon/ axiálcsukló/ nincs rásegítés”). Köteles vagyok ugyanoda visszavinni vizsgára, vagy egy másik szervízbe is vihetem?
Az eredeti helyen adtak időpontot vizsgára, a műszaki érvényessége lejárata utáni 2. hétre.
Viheted bármelyik vizsgaállomásra, de ha kicsúszol az érvényességi időből, útvonal engedélyt kell kérned okmányirodában, amivel elviheted a műszakira.
Valamelyik fél amúgy trehány a munkájában, ha ilyen ellentmondás van. Valószínűleg a szerelőd.
25ezer körül vállalnak szervizek felmérést/felkészitést vizsgadíjjal együtt. Fizetsz ennyit, és nem megy rá az időd a pingpongra.
Köszi a válaszokat!
Jövőhéten átnézi egy másik szerelő is. Ahogy olvasgattam (meg a szerelő is azt mondta), ezek olyan hibák, amiket nekem is érzékelni kellene vezetés közben, de semmi rendellenességet nem tapasztalok.
Szóval kíváncsian várom a harmadik vizsgálat eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!