Max 2 millióért melyik szerintetek a jelenlegi legjobb és legmegbízhatóbb "csapatós" hétvégi autó?
Erről a cikkről jutott eszembe, hogy szeretnék a birtokomban tudni egyet, de nem tudom milyen amit el is bír a pénztárcám.
Havi nettó fél millió a bevételem és alapvetően nincs semmilyen komolyabb kiadásom, szóval akár 300 ezret tudnék havonta egy másik kocsi fenntartására költeni. De nyilván szeretném a lehető legnagyobb megbízhatóság mellett a legnagyobb élvezeti faktort keresni.
A következő típusokban gondolkoztam sorrendben, hogy mennyire vágyom rá:
* MINI Cooper S R53: Iszonyat élvezetes kompresszoros gokart, de félek, hogy nem tudnám fenntartani. Ugyanez igaz bármely BMW-re (3-as kupé és Z3 kivételével amúgy a bajor márka nem vonz).
* SAAB 9-3 Aero X: Gyönyörű és egyedi, de szintén félek a költségektől és alig találok V6-os modellt valamint lehet unalmas hétvégi autónak.
* VW Scirocco: Mivel 2 milka alatt esélytelen így hajlandó lennék többet is áldozni rá, de csak akkor ha napi 100km-es ingázós autónak is használható lenne amit kétlek. Illetve az 1.4 TSI se tudom mennyire életbiztosítás
* Mazda MX5: Talán olcsó, de a legkevésbé izgatnak a roadsterek és úgy tudom eléggé rozsdásodnak is.
Ennyi jutott eszembe, ha van nektek ezeknél jobb alternatívátok 2 milka alatt esetleg a fentiek valamelyikének vásárlását ajánljátok akkor azt pozitívan fogadnám.
#3 Én valami ilyesmire gondolok, nem lesz problémamentes, de egyik "csapatós" sem. Kényelmes, jól megy, élvezetes. A maradék pénz pedig jól jöhet helyrerakásokra.
Kicsivel drágább, de élményben visszaadja:
Ha nem akarod túllépni a keretet, akkor 2.0 VSA 160 ló, esetleg 8gen 2.2 dízel+chip, 170-180 paci kijön belőle, bár a futóműve a 7gen-nek jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!