Szerintetek saját motorral lehet úgy menni AM jogsira hogy nem teljesen gyári?
Figyelt kérdés
Egyik barátom váltani szeretne nagyobb motorra mivel eléggé jól ismerem ezért jóval olcsóbban adná a motorját.pontosan egy Aprilia SX 50/70 elmondása szerint 90+-al megy. Szerintetek így baj lesz ebből hogy nem 45 a végsebessége?2024. márc. 28. 16:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem szivás azzal a motorral a rutinpályát megcsinálni. Fehérváron nincs elkerítve a rutinpálya,egy kisebb ipariparkban van, és felmentem a saját SX50esemmel, mikor nem volt senki. Lehet,hogy én vagyok béna, de az enyém nagyon nem szereti a lassu haladás, akkor le akart fulladni,kis gázra meg hamar ugrik. Hasonló motorok vannak a sulinak is, de mindegyiknek fel volt csavarva az alapjárata
2/3 anonim válasza:
Az a gyakori tévedés, hogy senki nem mondta, hogy 45 legyen a motor végsebessége. Az vagyon leírva, hogy 45 legyen a tervezett végsebessége. Aztán ha a megvalósításkor több lett, ez van. :D Más kérdés, hogy amúgy csak 40-nel mehetsz vele, akkor is, ha tud gyorsabban is menni.
"Lehet,hogy én vagyok béna, de az enyém nagyon nem szereti a lassu haladás, akkor le akart fulladni,kis gázra meg hamar ugrik" - ezt úgy hívják, hogy kétütemű motor :D
3/3 anonim válasza:
De amúgy az enyém sem szereti a lassú haladást. Emlékszem én a rutinpályán végigmentem még a dobfékes 250-essel. Aztán a sorkettes 500-assal. Ahhoz képest a 600-as sornégyes nagyon jópofán magát vezetve körözött. Aztán otthonra megvettem ugyanazt a 600-asat, de fojtatlanul. Na, azzal szerintem most tudnék végigmenni a rutinpályán, 2 éve jogsiztam. Jogsizás közben arra nevelni kellett magam, hogy ne alapjáraton csináljam a pályát, hanem adjak gázt is. De ez csak technika kérdése. Minden motor képes mindenre is, csak meg kell tanulni, gyakorolni kell. :) Le akar fulladni? Adjál gázt. Nagyon ugrik? Legyen laza a csuklód, tanulj meg óvatosan adagolt gázt adni. :) Nem könnyű, ezért járunk tréningekre, ahol egy napig annyit gyakoroljuk ezeket, hogy aztán közúton is meglátszik a haszna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!