99-es évjáratú daewoo lanosból átülnék egy modernebb autóba ti mit mondanátok?
4-7 millió között nézelődnék.
Ami számomra fontos, hogy jól gyorsuljon(ne úgy mint a mostani :D )
Legyen benne klíma, szervó(enyémben az sincs).
Nagyjából ennyi igényem van, ami a legfontosabb,hogy jól gyorsuljon.(vég sebesség nem érdekel)
Korban, méretben merrefele nézegetsz?
Most így kapásból azt mondanám, hogy golf 6 gti és ha nem elég, akkor marad elég pénzed, hogy rábízd egy hozzáértőre. Minimális tuninggal 300ló körül van, ami közútra bőven sok.
Szerintem menj fel hasznaltauto-ra, írd be, hogy listázzon ki mindent 4-7 mil között, ami legalább mondjuk 250-270 ló, és keresgélj, mi tetszik. Azért van választék, ha lényegében csak egy "huligánautót" keresel.
Én a helyedben inkább 5 körül vennék valamit, a maradékot meghagynám esetleges javításokra. Prémium autót sajnos prémium áron javítanak.
A Déjvú Lajostól egy közepesen felszerelt Dacia is "prémium" autó.
A szervó/klíma kérdés könnyű az utóbbi években szinte nincs kocsi nélküle. Egy 1.4 TSi Golf vagy akár egy Hibrid Toyota is "versenyautó" szerű élmény egy Lanos után.
nekünk volt 1.5 Lanosunk sokáig. Ha érezhetően jobb gyorsulást akarsz, akkor 200LE feletti turbóst vegyél.
Az újabb kocsik jóval nehezebbek is, kell a plusz kraft.
#6: nyilván azért írsz ilyet, mert nem ültél még ilyen kocsiban, a lanos meglepően kényelmes kocsi, amolyan proli-luxus. Az új dacia az tényleg pont olyan fapados, mint egy huszonéves wagon-r.
#8 Volt nekünk is, az ülés szvsz kényelmes volt, de az összes extra az utcára néző ablak és a tekerhető kormány volt a kontakthibás grundig rádióval. 🤣
Tegnap ültem egy 1.5dci Arctic felszereltségű Sanderoban, kellemesen/dinamikusan/csendesen megy, az összes "létszükséglet" extrát tartalmazza. Egy "űrhajó" a Lanoshoz képest.
NEM ajánlom a Daciát, 5 millióért van autó is😉 De a kérdező könnyen találhat minden igényét kielégítő kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!