Milyen motort vegyek elsőre?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy most kezdtem el az A kategóriát, még életemben nem motoroztam.
Itt jönne a lényegi kérdés, gyorsasági motort szeretnék és minél erősebbet.
Szerintetek ez nagy hülyeség?
Egy két ismerősöm aki motorozik azok azt mondták hogy végig kell járni a ranglétrát a kicsitől az erősig, csak bennem meg az lenne hogy nem akarok egy kicsi gyenge motorral menni. :)
Matesz Motot idezve: "300 ast (A2) hazafele megunod"
amiben van igazsag, de amugy teljesen folosleges nagyot venni es szerintem erre a normalisabb ember rajon mikozben jar az orakra, az A2 olcsobb es azzal is el tudsz hasalni barhol ha el akarsz.
draga motort jobban fogod felteni eldobni es lehet menni lassan is 1000 essel, de akkor minek venne valaki olyat ha robogo tempoban megy.
egesz fordulatszammerot kifizettes es valoszinuleg valamikor hasznalni is fogod, jobb ha nem egy 600 as erejevel talalod ki h hogy kell motorozni.
A2 t megveszed jovore eladod es az elejen a 47 loero is vicces lesz
(draga motort jobban fogod felteni)
Magadat kell félteni mindig,a motor költségeire ott a casco de ha leszakad a lábad akkor nem tudod pénzből újbó kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!