Mennyibe kerülhet ez a javitás?
#10 már inkább 18-25 ezres szervízóradijakat látok a neten.
Kérdező, te meg ha sokallod, akkor miért nem csinálod meg magad? A múltkor valaki itt 30 ezer forinton problémázott, amiből 20 volt az anyag.
#15 Azt szokták mondani, hogy a tudást meg kell fizetni, és sajnos egyre kevesebb a szakember minden téren, közben meg van aki a kerítésfestéshez is festőt hív. Persze bosszantó, hogy ők megtartják a kedvezményt, de amint eltörölnék ezeket, onnantól meg az óradíjakat emelnék meg egyből, tehát egy egyszerű autótulajdonos mindenképpen fizet.
Szerencsére ilyen dolgokat, mit ami a kérdésben van,futóműállítást leszámítva magam is megcsinálok. Viszont van amit nem, és a szerelőmnél most úgy 1 hónapos várólista van.
#3 vagyok
Fejtse már ki valaki mégis miért pontoztak le… 😂
Amit 10-es leírt úgy számoltam én is nálunk ennyi lenne, mi ezzel a gond? (Max 50 HA minden klappol, de szerintem 40-be megállna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!