Túl meleg levegőt fúj a manual légkondim és túl meleg van a motortérben, mi a baja?
Figyelt kérdés
Na szóval nemtudom, hogy egy hiba e (és igen nő vagyok), de szerintem túl meleg az a levegő amit kifúj a légkondi, 10 perc után lekell állítani mert nemlehet megmaradni a kocsiban. A hűtővíz nem forr fel sosem. De a motortérben viszont nagyon meleg van, szerintem túl meleg. Ahhoz képest, hogy régebben egy fél órás úton se akarta elérni a normál üzemi hőmérsékletét a víz, mostmeg 10 perc alatt bemelegszik. Na és ez a gyanús nekem. Ha valaki hozzá tud szólni ehhez, és nem leoltani, hanem érdemben nyilatkozni, azt megköszönném. A további szükséges kérdésekre is szívesen válaszolok.2010. okt. 26. 12:20
11/12 anonim válasza:
úgy általában egyáltalán milyen autó ez? és mikori gyártású?
12/12 anonim válasza:
Jó sok semmirekello komment. Nagy segítséget kaptál. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!