Tolató kamera tényleg hasznos?
Sőt a vitara magadtól is beparkol.
Soha semmi nem helyettesíti a vezető tudását már ha van neki olyan.
Esőben használhatatlan, a lencse gyorsan koszolódik, sötétben pedig említésre sem méltó.
A sípoló hang pedig nagyjából arra hogy amikor neki mentél a falnak amikor annyira nézed mi van.
Úgyhogy én abban bízok hogy nézem a tükröt, vagy szükség esetén kinyitom az ajtót, netán leengedem az ablakot hogy biztosra menjek.
Toyota, gyári tolatókamera.
Tökéletesen lát este, esőben is.
Havi 1x letörlöm az ujjammal mert azért maszatos lesz.
Hátrafele nem fordulok, az oldalsó tükröket és a kamerát nézem.
Ha lenne radar, a tükröket sem nézném szerintem
Ford tolatóradar és hátsó kamera.
Alapvetően jól lát, igaz, hamar elkoszolódik a lencse, de nem egy nagy ügy tisztán tartani, főleg, ha annyira támaszkodni akarsz rá (engem annyira nem izgat, akkor mosom, ha az autót mosatom, nekem a homályos lencsével is ad annyi segítséget, amennyit igénylek). Sötétben is segítség.
Tolatóradar 3 sávot mutat, kiválóan működik (mellette a kamera már szinte luxus)
1
"Úgyhogy én abban bízok hogy nézem a tükröt,"
Igen, de az autó mögé konkrétan nem látsz, mert holttér van és bármikor hátad mögé szaladhat a járdáról egy 4 éves gyerek és meg van a baj.
A tolató kamerának pont ez a dolga, hogy ezt megelőzze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!