Melyik akkumulátor "jobb" választás?
Figyelt kérdés
WÜRTEMBERG vagy az UNIX nevezetű?2024. márc. 19. 05:34
11/15 anonim válasza:
És hány Ah kellene? Sokkal több, mint 55? Mert ha nem, akkor ne valami überbóvlit vegyél, hanem Varta Silvert mondjuk. Ami nem olyan sokkal drágább, de cserébe nem 3 évet bír, hanem tényleg inkább 7-et. (A Bosch olcsóbb akkuja volt nekem eddig a legrosszabb, 2,5 évvel. A legjobb pedig valami noname kínai, amit nagy hirtelen a Tescoban vettem, és 9 évet bírt az említett Bosch után. De ezt nem lehet előre tudni.)
12/15 anonim válasza:
Nem lesti féle kell, hanem nála megvenni egy Vartát mondjuk mert lehet olcsóbvb mint az unixban.. nem csak sajátmárkást árul,. de ha a tájékozódás helyett csak itt vernyogsz, akkor azt veszel felőlem amit akarszd. :D :D
13/15 A kérdező kommentje:
Én nem vernyogok"
Én felfogtam mit válaszokat kaptam.
és ürülök , hogy kaptam hasznosat, és tapasztalatot is.
2024. márc. 19. 16:47
14/15 anonim válasza:
Ja, látom. Már rég tisztában lehetnél azzal hogy hol mi mennyi, minimál kereséssel ennyi infoból. szóval gyerünk. :)
15/15 anonim válasza:
Exide akkut használtam sokáig autóimban de váltottam Forse akkura két éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!