Microcar moped-be lehet gyerekülést rakni?
Ne vedd sértésnek, de a gyermeked életére jobban vigyázhatnál! Ez a Microcar, Aixam...stb. kalap kaka!
Egyébként a KRESZ erről úgy rendelkezik, hogy háttal a vezetőoldali mellé igen.
Nem veszem sértésnek,de akkor ennyi erővel bármit teszek veszélyeztetem a gyermekem életét...akár egy mászóka,akár egy kismotorozás,akár a lakásban...bármi bármikor megtörténhet...nem?
Nem veszélyesebb mint annak idején mondjuk egy trabant...és akkor szinta nem is volt más...mégis beleültetett anyánk..nem?
Ezt elbírja a pénztárca...
Nem kötekedésből mondom, de a Trabinak sokkal erősebb a vázaszerkezete, mint ennek.
Előbb adnék pillangókést a kisgyerekem kezébe, mont hogy egy ilyenbe tegyem..
Volt már ilyennel haláleset is, egy BMW X5 terepjáró rátolatott és a benneülők meghaltak
Mindenki másképp gondolkodik...lehet hogy nektek futja drága autóra és azért írod ezt...én meg télen nem szívesen gyalogolok a gyerekkel...a tömegközlekedést meg kösz,inkább kihagyom...
Azért nem hinném hogy ennyire drasztikus lenne a helyzet hogy csak egy pillangókéssel lehet összeegyeztetni egy ilyen autót...
Te add a gyereked kezébe a kést én meg beleültetem a moped-ba...
Egyébként meg hallottunk már cifrább dolgokat is annál,mint hogy egy BMV rátolat egy másik autóra...
Akkor ennyi erővel tényleg ne csináljak semmit csak üljek itthon és várjam a csodát,mert sok rosszat hall az ember...
De akkor el se engedjem majd a gyereket itthonrol egyedül nehogy történjen vele valami...mondjuk elüti egy autó????
És ha netalán igen az valószínű hogy nem egy moped lesz hanem inkább egy BMV...Ennyi!!!!!
Ezen lehet vitázni napokig a kérdésem nem az volt hogy milyen ez az autó,hanem hogy bele lehet e tenni babaülést...mellesleg ha annyira veszélyes lenne nem is engednék hogy bele lehessen tenni így alap hogy gyerekes szülő nem vesz olyat...!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!