Honnan tudom, hogy a kocsimban van-e ISOFIX rendszer? Ilyen biztonsági gyerekülést szeretnék venni, de nem tudom, hol kell nézni, egyáltalán hogy néz ki az ISOFIX-es bekötés a kocsiban?
A hatso üles ülölapja es hattamlaja közt, a biztonsagi övekkel majdnem egy vonalban kell lennie.
Szögletes, kb 2*2 cm-es es egy üleshez ertelem szerüen 2db tartozik.
Gondolom mar a gyerekülesed megvan, segithet ha odateszed, amugy könnyü megtalalni, de nem hinnem, hogy van benne.
Nem magyarorszagon elek, de utana neztem Neked, belinkelem az oldalt es a cimet is megtalalod.
Nem tudom anyagilag mennyire megengedett a dolog, csak felkeszitelek, nehogy szivinfarktust kapj, ezek az ulesek 100 ezer környeken mennek, de egyreszt a gyerek biztonsaga megeri ezt a penzt, masreszt, ha tervezel tovabbi gyereket, akkor Ök is siman hasznalhatjak.
Azert ajanlom ennyire biztosan, mert mi is vakon keresgettünk es belebotlottunk egy szakemberbe az ADAC-tol, aki felvilagositott minket egy masfel oras beszelgetesben, hogy mire kell figyelni es mik azok a markak, amelyek a leg biztosabbak.
Megjegyezte, hogy nehany gyerekülest azonnal le kellene szedni a polcokrol, mert eletveszelyesek, peldaul a "nania".....pedig az sem a legolcsobb.
Na mindegy, ez a ket marka amik a leg biztonsagosabbak es a leg tartosabbak.
Örülök, hogy tudtam segiteni es ha kerdesed van irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!