"Ez az ábra rosszul tanitja a kreszt?"
A magyar kreszt rosszul tanítja. Nálunk a három jármű közül mindegyiknek elsőbbséget kell adnia valamelyik másiknak. Ezért, ha egyszerre érkeznek, akkor valamelyiknek le kell mondania az elsőbbségről és el kell engednie egy másikat, hogy megoldódjon a helyzet.
De vannak más országok, ahol az egyenrangú T kereszteződésben észszerűbb a szabály. Abból indulnak ki, hogy az egyenesen haladónak nem kell fizikai okokból lassaítani, ezért legyen neki elsőbbsége. A T szára felől érkező, amúgy is lassít ezért több ideje van körülnézni és elengedni az egyenesen haladót.
Az első ábra az nem is feladvány, csak ott van.
A többi ami a kérdés.
* bocs , rosszul értettem.
SZar az ábra.
Szerintem minden ábra szarul van megmagyarázva, téves az összes .
Ez meg különösen szart ír, a tábla ilyenkor figyelmen kívűl kell hagyni, csak a forgalom irányító lámpa a mérvadó !!!!
Nem tudom hogy honnan szedted ezt a szarságot , de ne ezt tanuld meg.
Ez egy moslék oldal, dehát csillió ilyen van. Árulkodó jel a .com domain.
Egyébként senkinek nem kell lemondania az elsőbbségéről, jobbról balra haladhatnak át.
"Egyébként senkinek nem kell lemondania az elsőbbségéről, jobbról balra haladhatnak át."
Na ne mond! Szerinted melyik indulhat először?
#6: Nem szerintem, hanem a KRESZ szerint: C, A, B.
Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben, egyenrangú kereszteződésnél, ahol látszólag mindenkinek elsőbbséget kell adni valakinek, annak van elsőbbsége, akinek a jobbján nincs senki. C-nek nincs senki, mivel út sincs, tehát Ő megy először, utána már elég egyszerű a szituáció.
De ne aggódj, majd amikor csinálod a jogsit, megtanítják ezt is.
9. Te tudod hogy mit írsz??
EGyenrangú útkereszteződésnél nincs olyan hogy egyik vagy másik indulhat, megegyezés és udvariasság dönt.
Ezt tessék megtanulni!!!! és nem teszjeszteni a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!