6 millió Ft-os autót utalva vagy készpénzbe fizetnétek?
Kp-vel jobban lehet alkudni, ez tény.
Minden Autómat így vettem, még 20M+ ban is
Kereskedőkkel is lehet üzletelni, írjon az adásvételire amit akar, nekem mindegy.
Volt hogy tényleg 1M körülit is engedtek, jó nyilván nem egy 2 millás autóból de na :)
Elmentek páran, lehetőleg nem egyedül és annyi.
Aki csak utalva fogad el pénzt azzal nem is foglalkoztam sose, azok ritkán engedtek még 2 forintot sem.
Ugyan ez autó eladásnál is
ÉN nem értem ezt a kápézást meg alkudozást.
Ha alkudni akarok, alkudni fogok, aztán onnantól a megállapodott árral kötjük meg az adásvételi szerződést. Ha meg már ott tartunk, hogy adásvétel és a pénzt kell átadni ott nekem senki ne kezdjen alkudozni...
7,3 millióért vettem autót. Evidens volt az utalás. Őszintén szólva bennem fel se merült hogy ki kellene vennem a bankból és a köteg húszereseket borítsam oda egy szatyorból.
Fordított esetben, ha eladó lennék, szintén azt tartanám jobbnak, ha utalnák. Hiszen nem otthon a párnacihában tartanék milliókat. Így megspórolnának nekem egy utat, nem kellene munkaidőben a bankba rohangálnom vele. (Ráadásul a bankfiók, ahol kp-t tudnék befizetni a számlámra, 200 km-re van legközelebb hozzám.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!