Purhab, karosszéria gitt, üregvédő a küszöbre?
Adott egy 1.0 Swift, emelési pontok 80%-osak, inkább kifele a külsején durván rozsdás és lyukas a küszöb. Arra gondoltam hogy ha 1 műszaki intervallumot kibír az autó, nekem teljesen oké, utána úgyis bontóba viszem. Ez a megoldás érdekelne, mert már nem költenék rá semmit ha lehet, napi 5km használat mellett.
Szóval az érdekelne hogy az alábbi kezelés jó lenne-e 2 évig.
Takarítás rozsdától és daraboktól --> üregvédő (viaszos) --> purhab --> csiszolás --> karosszéria gitt --> csiszolás --> festés --> alvázvédőzés. Ez kijönne 10e forintból és 2-3 óra szabadidőből. Eladni már nem adom el, ha lejár a műszaki bontóba megy a drága.
#10 de ránézésre megmondja hogy nyócvan százalék. :D :D
Azt innen is megmondom hogy ha felszedi a szőnyeget meg a kátrányt, és egy kicsit beledrótoz akkor látná a taposón át már az első lengőkarszilentet :D :D :D
Flintstone -car!
Subidubidúúúúú, és lábhajtánnyal elindúl.😂
A szétrohadt küszöbre üregvédőt: "a víztaszító" hatása miatt gondoltam"
Látod-látod, nem kellett volna a Xanaxra házipálinkát inni. 🤣
Egymásra talált #17- #18.
Zsák és foltja.
Talán annyi a különbség, hogy #17 viccelt és megmosolyogtatott, #18 viszont tényleg egy gyökér. 🙄
Annak idején énis purhabbal kifújtam Octaviámba az üreget azt legitteltem majd csiszolás festés és kész el is adtam egyből.
Idős 20éves kocsiknál már nem érné meg lakatoshoz vinni, így hát eladás előtt el kell dugni a rozsdát ilyen kókány megoldásokkal.A műszakin csak a futőmű bekötési pontjait fogják nézni mert az a fontos. Akinek meg rozsdamentes kocsi kell az vegyen a szalonból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!