Purhab, karosszéria gitt, üregvédő a küszöbre?
Adott egy 1.0 Swift, emelési pontok 80%-osak, inkább kifele a külsején durván rozsdás és lyukas a küszöb. Arra gondoltam hogy ha 1 műszaki intervallumot kibír az autó, nekem teljesen oké, utána úgyis bontóba viszem. Ez a megoldás érdekelne, mert már nem költenék rá semmit ha lehet, napi 5km használat mellett.
Szóval az érdekelne hogy az alábbi kezelés jó lenne-e 2 évig.
Takarítás rozsdától és daraboktól --> üregvédő (viaszos) --> purhab --> csiszolás --> karosszéria gitt --> csiszolás --> festés --> alvázvédőzés. Ez kijönne 10e forintból és 2-3 óra szabadidőből. Eladni már nem adom el, ha lejár a műszaki bontóba megy a drága.
#10 de ránézésre megmondja hogy nyócvan százalék. :D :D
Azt innen is megmondom hogy ha felszedi a szőnyeget meg a kátrányt, és egy kicsit beledrótoz akkor látná a taposón át már az első lengőkarszilentet :D :D :D
Flintstone -car!
Subidubidúúúúú, és lábhajtánnyal elindúl.😂
A szétrohadt küszöbre üregvédőt: "a víztaszító" hatása miatt gondoltam"
Látod-látod, nem kellett volna a Xanaxra házipálinkát inni. 🤣
Egymásra talált #17- #18.
Zsák és foltja.
Talán annyi a különbség, hogy #17 viccelt és megmosolyogtatott, #18 viszont tényleg egy gyökér. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!