Anti-seize paszta neve magyarul?
#11 Úgy, hogy ez a tény még inkább csak ellened szól, saját magad alatt vágod a fát.
Minél tovább elég, annál kevésbé van értelme az anyagiakról beszélni. Ezekből vesz egy kisebb kiszerelést, az összes együtt kijön maximum 10 ezer forintból. És neki az elég mondjuk 10 évre. 10 évre 10 ezer forint kiadás. Azt írtad mi mindenre lehetne még azt költeni... hát akkor kérlek mondd el nekem, hogy 10 évre 10 ezer forintot, évi 1000 forintot, havi 83 forintot mi mindenre lehet elkölteni? Fél évente tudsz belőle venni egy doboz kőbányait, az ám a luxus. :D
A helyigényről meg ne beszéljünk. Az egész elfér 10 négyzetcentiméteren. Ismét felmerül a kérdés: mégis ki az, akinek problémát okoz ekkora hely elfoglalása? Mi másra szeretnél használni ekkora helyet? Mi másra lehet egyáltalán használni ekkora helyet? Mennyivel rosszabb a helyzet, ha ez a kicsi hely nem áll rendelkezésre?
Nézd, neked ott van egy egész műhely. Láttál már egy átlagos garázst? Kb. egy vagy két íróasztal hossznyi szekrénynek van hely a fal mellett. Tapasztalatból írtam, hogy a felhalmazott, de nem használt kenceficék, ilyen-olyan dolgok mástól veszik el a helyet. Veszel egy kisgépet és az alkatrészeinek máris nem találni helyet, mert minden tele van.
Kettő. Ha amúgyis van gépzsír kéznél - ami a legtöbb háztartásban azért elő szokott fordulni -, akkor minek felhalmozni ezerféle speciális területre való zsírt? Megértem, hogy neked létszükséged, mert szerelő vagy, de a kérdezőnek arra, hogy megakadályozza a csavar berohadását, nem feltétlenül van szüksége rézpasztára.
Mellesleg 10 ezer Ft.-ból nekem sok minden kijön, ami hasznosabb, mint egy porosodó kenőzsír.
Aztán akkor még nem beszéltünk arról, hogy az egész kenőanyagbiznisz mekkora átveréseken és hazugságokon alapul. Például speciális kerékpárokra való zsír méregdrágán eladva, merthogy annyira speciális anyag, hogy húúú, az csak oda való, sehova máshova. - Független szakemberek egyszer kielemezték és kiderült, hogy mind valami húgyolcsó gépzsír, amibe színezőanyag van keverve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!