Autóval közlekedve milyen gyakran kaptatok már defektet?
Én nekem 12 éve van jogsim, 8 éve vezetek napi szinten. Még kezdő koromban megkaptam nagybátyám Opel kadetjét aminek már eléggé sok baja volt, de így kezdő autónak még elment. Azzal volt egyszer egy deffektem, azért mert benéztem egy kátyút, esős idő volt állt a tócsa és nem láttam, és a felni peremét igen csak eldeformálta és persze hogy egyből lapos lett a gumi, még szerencsém volt hogy az abroncsnak nem lett baja így az menthető volt, a felnit a gumis nem tudta rendbe tenni már sajnos.
Aztán utána lévő autóimmal nem volt defektem. 2 évvel ezelőtt volt de akkor fél éven belül 3 összejött. Egyik eset az volt hogy lassú defektem volt 1 éjszaka alatt eresztett le az egész, aztán nem találtam semmit de látták hogy van egy pici lyuk, a gumis arra tippelt hogy valami hegyesebb kavics sérthette fel.
Másik esetnél egy facsavar okozta a defektet. Harmadiknál meg az egyik acélfelnim peremével volt gond, ott engedte ki, azt kicsit kikalapálták, rendbetették, tettek rá jó tömítést és azóta az jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!