Az átlag 8 liter benzinfogyasztás/100 liter az soknak számít 2006-os évjáratú Skoda Fabia esetén?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 11:47
11/16 anonim válasza:
simán litereket számít, hogy kattan lena pisztoly.
200 km alatt elfogyasztottál 15 litert, ezzel nem lehet pontosat merni.
nagyságrendileg ok ez a fogyasztás.
majd ha lesz 10 teljes teletankod, akkor terj vissza a témára
12/16 anonim válasza:
Szerintem nagyjából reális fogyasztás, de ezeknél a kocsiknál ne is várjunk 5-6 literes fogyasztást. 1.6-os,2001-es Skodámat ,90%-ban országúton használva se nagyon tudom 7 liter alá vinni,pedig nem nyomom neki,és egy ilyen autóba hiába van pl 1.4-es motor, attól még nem biztos,hogy kevesebbet fog fogyasztani, pláne ha az ember nyomja neki.
13/16 Szolovjov válasza:
Ha 2 literes szívó motor van benne, akkor jól fogyaszt. Amúgy horribilis. Az én 1.2-es Fabia-m 5-6 liter körül fogyasztott. Az 1,2es TSi-t 5 alá lehet vinni. Mondjuk azt nem tudom melyik évtől kezdték el beszerelni. Nem írtad milyen erőforrás hajtja.
14/16 anonim válasza:
Nekem 1,6 literes szívó benzines Astra H kombi fogyaszt 6,5 litert vegyesben. Igaz takarékosan vezetek, időben elveszem a gázt, feleslegesen nem gyorsítok ha látom hogy úgy is rövidesen meg kell állni. (Ez az utóbbi 20 ezer kilométer átlaga.) Nekem 8 literes átlagot úgy sikerült elérnem vele 800 kilométeren, hogy padlógázzal toltam neki a német autópályán 170-180-al, utána 130-140-el át egész Ausztrián, aztán még 150 kilométert itthon országúton 100-al. Ennek alapján én soknak tartom egy Fabia 8 literes fogyasztását.
15/16 anonim válasza:
Most nézem a fogyasztási adatokat. Fábiából van ugye 1,4-es és 1,2-es abból az évjáratból. Az adatok alapján akár reális is lehet a 8 literes fogyasztás, de egy ilyen autótól ez akkor is bődületesen sok. Egy azonos évjáratú nagyobb hengerűrtartalmú, nagyobb teljesítményű és tömegű Astra kombi fogyasztása alapján nem gondoltam volna hogy reális. De az adatok alapján lehet hogy mégis az.
16/16 anonim válasza:
Tank nyílás oldalán belül nincs egy kis pöcök véletlenül? Ez még szerintem "tágulási tartályos", ami miatt lehet pontatlanabb még a rátankolásos mérés is. Vezesd állandóan pl spritmonitor oldalon, és látni fogod, mi a nagy átlag. Lambda szonda csere nem árthat futott km függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!