Utólagos alkudozás mennyire elfogadható?
Figyelt kérdés
Van egy hibátlan állapotú autóm, friss műszakival, friss éves szervízzel, végig vezetett szervízkönyv stb., full extrás. A vevő kikönyörgött még egy új gumi szettet is, megállapodtunk az árról, már készen volt a szerződés, vittük volna az átvizsgálásra, erre mindenféle kamu dumákkal lejjebb akarta csavarni az árat. Elhajtottam. amúgy simán odaadtam volna annyiért, ha az elején alkudja le, de így megállapodás után szerintem ez nagyon nem korrekt húzás.márc. 4. 09:31
2/10 A kérdező kommentje:
Nem gond, mert többen sorban állnak érte, ma is mutatom, csak addig amíg rájuk vártam, 4 napig direkt nem mutattam meg másnak, mert úgy volt, hogy megállapodtunk.
márc. 4. 09:36
5/10 A kérdező kommentje:
Mèg 1 milliò ft èrtèkben adtam volna neki hozzà a gumit+a vèdelmi rendszert. (ezeket ingyen)
márc. 4. 10:05
6/10 anonim válasza:
Szerinmtem jól tetted. Az ilyen emberrel késöbb is csak a baj van.
Én motort adtam el (régebben) félig összerakva, kapott 4 eredeti japán dugattyút 160 ezerét + friss fényezés + matricák. 200-ért adtam lealkudta 180-ra, feltoltuk az utánfutóra, akkor kezdte, hogy nem lenne rossz, ha lehetne még alkudni.
Mondtam, akkor tolja szépen vissza a garázsba.
Erre kifizette az összeget.
Természetesen nem jelentette le (dec. elején volt), én is marha voltam, hogy megbíztam benn és nem jelentettem, így még rajtam marardt a következö évi adó is.
7/10 anonim válasza:
És most nem tudsz aludni, mert elálltál az üzlettől, vagy miben tudunk segíteni...?
9/10 A kérdező kommentje:
Hívott az illetö, hogy azonnal elvinnè mègis az eredeti megàllapodàs szerint. De màr eladtam màsnak. Jobb is így.
márc. 5. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!