Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig fognak még belső égésű...

Meddig fognak még belső égésű motoros autókat gyártani? Meddig lehet még benzint, dieselt kapni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 21:28
1 2 3 4
 21/38 Szolovjov ***** válasza:
93%
Szerintem sokáig. Pár év és bebukik ez az elektromos baromság.
2024. márc. 3. 09:56
 22/38 anonim ***** válasza:
46%
#20 ha ez annyira működne, akkor nem lenne az egész életed/életünk kőolajból.. nézz körül hány dolog van körülötted ami műanyag? még a ruhád is tartalmaz kőolajat ha nem 100% pamut kb..
2024. márc. 3. 11:00
 23/38 anonim ***** válasza:
#22 Működni működik, csak manapság még közel sem olyan gazdaságos mint a kőolaj felhasználása. Becslések szerint kb 10-15 év mire olyan gazdaságos technológia lesz mint a kőolaj-alapú termékek, ezzel a technológiával jelenleg kb 3ezer Forint lenne egy liter benzin. De keress rá neten, például a Porschénak Chilében van ilyen tesztüzeme és már élesben is tesztelték: [link]
2024. márc. 3. 11:21
 24/38 anonim ***** válasza:
13%

"ezzel a technológiával jelenleg kb 3ezer Forint lenne egy liter benzin"

Mindeközben napelemről INGYEN feltöltöm az elektromos autómat. Meséljetek még, hogy megbukott az elektromos autózás és mekkora jövő van a benzinben :) :) :) :) :)

2024. márc. 3. 11:28
 25/38 anonim ***** válasza:
72%
#24 Ja és a napelem szerinted a fán terem? Ahhoz nem kell műanyag(=kőolaj)? Netán az elektromos autók gyártásához? Na meg ugye a napelem sem ugrik fel a tetődre és köti be magát. Ja igen ingyne töltöd csak hány millióba is kerül egy napalemes rendszer telepítése?
2024. márc. 3. 11:30
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"Meséljetek még, hogy megbukott az elektromos autózás"

Ezt nem mi meséljük, meséljenek az autópiaci statisztikák. Biztos azért stagnál illetve csökken az új eladott elektromos autók száma mert annyira ez a jövő:))))

2024. márc. 3. 11:32
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

#25. és még hány ilyen dolgot lehet felsorolni.. ugye..

Majd hozzák akkumulátoros repülővel, és konténerhajóval ezeket kínából. :D

2024. márc. 3. 11:33
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

"Mindeközben napelemről INGYEN feltöltöm az elektromos autómat"

Én 30ezerért löttyintem tele a kocsimat 2 hetente kb. Igaz, hogy én nem költöttem 5 milliót napelemes rendszerre, abból pár évig eltankolok.

2024. márc. 3. 11:35
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy ingyen töltöd. :D
2024. márc. 3. 11:37
 30/38 anonim ***** válasza:
32%
Autózgassatok csak, amíg még tudtok. :) :) :)
2024. márc. 3. 11:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!