Meddig fognak még belső égésű motoros autókat gyártani? Meddig lehet még benzint, dieselt kapni?
Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 21:28
2/38 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Egy biztos, 2035 után csak szintetikus üzemanyaggal lehet belsőégésű autókat használni. Fokozatosan felváltja a fosszilis üzemanyagokat a szintetikus üzemanyag.
3/38 anonim válasza:
Jelen állás szerint 2025-ig gyártanak (Európában), de ez még változhat, amíg lesz benzines/dízel autó, addig üzemanyag is lesz. Ha máshogy nem, hát szintetikus.
4/38 anonim válasza:
#2 és a finomításkor keletkező benzint kiöntik a lefolyóba csak, ugye? :D :D
5/38 anonim válasza:
#4 Nem. Ugyanúgy fogják finomítani csak nem a kőolajat hanem a szintetikus olajat.
6/38 anonim válasza:
3 kicsit elírtad, 2035, nem 2025.
7/38 anonim válasza:
Elég sokáig lehet még ilyen üzemanyagokat kapni, szerintem Magyarországon úgy 2050-ig elég sok hagyományos autó fog közlekedni, ha akkor is 15 év lesz az átlagéletkor.
8/38 anonim válasza:
Szerintem még nagyon sokáig, 2050-ig nem gondolom, hogy nélkülözhető lesz.
9/38 anonim válasza:
#6: Köszi, valóban 2035, elütöttem
10/38 anonim válasza:
2035-ig gyártják, és amíg mennek azok kb. még 15 év, addig üzemanyag is lesz. Szóval 2050-ig fixen lehet kapni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!