Mit szóltok ahhoz, hogy az EU be akarja tiltani a 15 évnél idősebb autók javítását?
Figyelt kérdés
Persze környezetvédelmi indokokra hivatkozva, holott a környezetvédelem pont azt indokolná, hogy ne kidobjuk mindent és újat vegyünk, hanem hogy javíttassuk meg a régit. Ezeknek teljesen elment az eszük?2024. márc. 1. 17:25
11/15 anonim válasza:
Ja persze, eddig olyan korlátozásról volt szó, hogy gagyit nem lehet forgalomba hozni, ami várhatóan x éven belül kidobásra kerülne, mivel ez is hatalmas környezetszennyezés.
Valami sznob f.sz terjeszt ilyen híreket, akinek a becsípődése, ha rajta kívül merészel más is pöffeszkedni az utakon egy régi autóval.
Na ezért szeretek a sok sznob köcsögnek belepörkölni az orra alá az adagolós dízellel...
12/15 anonim válasza:
én nem vagyok sznob egy 18éves accordom van és az én orrom alá is pörkölnek az ilyen mókolt dízeles geccccik
13/15 anonim válasza:
Teljesen jogos. Ideje a füstokádó, zakatoló kotlákat eltüntetni az utakról.
15/15 anonim válasza:
Forrás?
Jó nagy baromság, mi értelme lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!