Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kijöhet a ülésből meg kormányb...

Kijöhet a ülésből meg kormányból a képeken látható kosz?

Figyelt kérdés

[link]

Jó vételnek tűnik de ez a belső fotó kicsit elijeszt

2024. márc. 1. 15:38
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm aki jót akar átgondolom, de sok az irigykedő is sajnos meg aki csak kötekedni akar....

Nem ez az egy jöhet szóba néztem másikokat is

2024. márc. 1. 17:52
 22/27 anonim ***** válasza:
56%

Jól írják, ezt nem szabad megvenni.

Ráadásul egy okédék ahogy kinéz.

2024. márc. 1. 18:19
 23/27 anonim ***** válasza:
46%

Irigykedő.. jah. baromira irigy vagyok egy cigóhintóra, van melóscipőm ami jobb állapotban van :D :D

Tudod mit? én kívánom neked hogy ezt vedd meg!!!!

2024. márc. 1. 18:50
 24/27 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok nem cigány, de nem értem ezt a cigányhintózást mitől lesz egy Audi A8 cigányhintó de egy undoritó suzuki swift meg hasonló amivel átlag magyar ember jár autó?
2024. márc. 1. 18:56
 25/27 anonim ***** válasza:
A kormányt újra kell bőrőzni,jól le van simogatva.
2024. márc. 1. 20:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Hobbiautónak vedd meg csak, elsődleges autónak eszedbe ne jusson. Ez egy akkori csúcstechnika, ami a mai napig méregdrágán szervizelhető, és ez abban a korban és km-ben van hogy tényleg bármikor lehet vele bármi. Nekem is nagy vágyam egy A8, de nincs felesleges x millióm gatyába rázni, így inkább a kistesóját vettem a kínálat tetejéről, amit nem is bántam meg. Ahogy ezt az autót elnézem, nem túl igényes gazdája volt, ezeknek az autóknak pedig az a haláluk oka általában ha egyszer egy igénytelen tulajhoz kerülnek.
2024. márc. 2. 13:33
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 vagyok, azt hozzátenném hogy “ugyanennyi” nálam is a km, de fele ennyire sincs szétkopva a belseje.
2024. márc. 2. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!