Sajnos nem, ez egy A8, a legfelsőbb kategória így jócskán a zsebbe kell nyúlni. Normális szervizben egy olajcsere szűrőkkel 80ezer kb.
2024. márc. 1. 16:41
12/27 A kérdező kommentje:
Az nem sok 1 hónap alatt félreteszek rá..
Tudom hogy drága ha elromlik ilyen kényelmi ez meg az , de azt ráérek rendbe hozni amíg megy, pár év alatt rendbe teszem
2024. márc. 1. 16:43
13/27 anonim válasza:
Csak az a baj havi 70-80k mellett semmit sem tudsz félre tenni, ennyit simán rá kell locsolni a tankolásról nem is beszélve.
2024. márc. 1. 16:44
14/27 A kérdező kommentje:
Tankoláson kivül irtam a 70-80 ezret.
2024. márc. 1. 16:46
15/27 anonim válasza:
Fele ennyiért sem venném meg, főleg hogy nem egy mai darab és már bizony megeshet hogy havonta kell begurulni vele a szervizbe mert azért vannak kopóalkatrészek amik ennyi idő után simán megadják magukat és még kitudja milyen hibái vannak amik lehet még nem állnak fenn de kitudja. Ha ennyire elvan hanyagolva a tisztán tartása akkor sok minden más is, ez azért sokat elárul. Meg kitudja mennyire van kókányolva.
Aztán ha csak a takarítás én otthon nem próbálnám meg mert oké meglehet venni az erre való szereket de igen sok meló van vele és azért tudni is kell használni. Inkább elvinném egy autókozmetikába és kérném hogy hozzák rendbe. De simán benne van az is hogy rommá van már kopva és nem lesz sokkal szebb, max a kosz jön ki ami beleivódott de fél év sem kell hogy újra hasonlóan nézzen ki.
Meg erre azért bőven kell költeni fenntartás terén és a tankolás lesz a legkisebb gondod.
2024. márc. 1. 16:53
16/27 anonim válasza:
2 gurigából nem akarsz te ilyen cigó hintót. de azt veszel amit akarsz. csak később jössz rá.
2024. márc. 1. 17:02
17/27 A kérdező kommentje:
Nyilván aki suzukit meg ilyenekt vesz az félti pénzét erre és okoskodik, csak éppen van aki nem éri be azzal.. nekem belefér hogy ráköltsek évente majdnem 1 milliót lehet ez fura annak aki suzukira csak 1 olajcserét akar évente 30 ezerért, de van aki többre vágyik
2024. márc. 1. 17:13
18/27 anonim válasza:
2 millió korrekt összeg, lehet belőle korrekt gépjárművet venni, de ez nem az. Ebből is látszik, hogy nem sok rálátásod van a dolgokra. Nekem sem, de ehhez elég a józan ítélőképesség, neked még az sincs...
2024. márc. 1. 17:15
19/27 anonim válasza:
#17 Nem féltem a pénzem, sőt nekem egy 2011-es A4-em van. 3 év alatt kb 2 millió ment rá kötelező szervizekkel együtt (hozzáteszem olyan helyen amit valóban lehet szerviznek hívni) pedig ez csak egy alap 2.0 TDI. És akkor ez nem is egy A8 nagy benzinmotorral. Hidd el csak jót akarunk, hogy ne ülj fel a sz#pórollerre. Totalcaron tavaly volt egy srác aki hasonló ambíciókkal vett egy S-osztályt "ha eddig nem romlott el csak nem fog ezután is" gondolkodással. Holott életveszély volt a roncs. Nézd meg, hasznos.
2024. márc. 1. 17:29
20/27 anonim válasza:
Nincs szuzukim, sose volt.. 12 ezer volt az utolsó olajcserém. :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!