Milyen autót vegyek friss jogsival? Többi lent.
Nettó 300 ezret keresek, albérletre nem kell költenem, munkába járáshoz nem használnám.
Az autóra kb. 700 - 1m forintot szánnék.
Amire használnám: heti max 100km
nagybevásárláshoz, kiránduláshoz/ egyéb hobbival kapcsolatos utak, illetve családi látogatás ( 30km )
Mik az igényeim:
-Légzsák + ABS mindenképp
-Esp elhagyható, de örülnék ha benne lenne a keretben.
- kombi párti vagyok, de lehet hogy nem a legjobb első autónak.
Relatív alacsony fenntartási költség.
Amikre gondoltam:
- ford focus 1.8 ghia ( 2001-2005) eddig ez volt számomra a legoptimálisabb
- 4es golf / polo
- suzuki ignis
- jó állapotban kifogott régi swift ( kombi )
-- 2000 - 2008 évjárat között bármi
Szerintetek ezek jó kiindulási alapok?
Jó ha 15+ éves autóknál kerülöm a dízelt?
Szeretnék egy "primitívebb" autót, mert élvezném ha bizonyos műszaki hibákat magam is helyrehozhatok rajta ( apróságokat )
Köszi szépen az átfogó választ.
Vasaló swiftet 1 misi alatt nem nagyon láttam, de igazából nem sürgetős a dolog, így ha amellett döntök, akkor lesz időm kifogni egy jó ár/érték arányút.
Octavia 1.6 olyan mit a 4-es golf (műszakilag egyformák) , csak picit olcsóbb. Ezt úgy értem, hogy ugyan azért az árért jobb skodát lehet kapni, a presztizse kissebb.
Milyen az a kombi Swift?
Egyébként nagyjából jó helyen keresgélsz, én 1.6 Golf/Bora-t nézném, abból van kombi is, De Octavia is szóbakerülhet, vagy a Polo Classic, ezekből is lehet szép számmal kombit találni.
Dízelt ilyen használatra felesleges venni
Swiftből kombi sosem létezett. Az ferdehátú.
Én egyébként vasaló Swiftet néznék, ennyiből kifoghatsz értelmes állapotút belőle, és egy baromi jó autó arra amire kitalálták: elvisz A-ból B-be, és szerintem még kifejezetten fürge is magához képest. Közben olcsón fenntartható és minden szerelő ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!