Bevállaljak egy osztrák utat friss jogsival?
"amióta egyedül vezetek nem okoztam senkinek sem kellemetlenséget/balasetveszélyt" - azt te csak hiszed. De jó eséllyel Ausztriában is megoldják a tapasztaltabbak, amit okoznál.
Autópálya-hálózat mindenhol szépen ki van építve, gps nélkül sem agysebészet a jó helyen lehajtani, amúgy meg tempomat és tekergeted a kormányt.
Alapból nem értem, hogy ezt miért itt kérdezed. Ha eddig is vezettél egyedül, mi tart vissza? Az biztos, hogy nekem friss jogsival eszembe sem jutott km-eket számolni, főleg városban nem, hanem beült mellém valaki, hogy ne gyilkoljam meg magam vagy a családom a 4-esen.
Ha eddig is egyedül csináltad a hülyeséget, és még magabiztos is vagy mellé, szerintem vállald be az utat, csak tanulhatsz belőle.
#2 Hű, ilyet ne is mondjál neki, egyik gyerekem hetekig közlekedik lassú defekttel, és észre sem veszi, másik meg olyan gyakran vizsgálgatja az autót, hogy lassú defektnek nézi a túl gyakori mérés miatt kieresztett levegőt. :D
Menjen csak ész nélkül, majd kifizeti a trélert, amikor lerobban, meg is érdemli az ilyen világtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!