Mit csináljak hogyha fojtás nélkül vettem az 50-es motoromat?
Figyelt kérdés
Van egy derbi senda drd Xtreme nem rég vettem teljesen gyári de elmondta az eladó hogy nincs benne fojtás ennek ellenére én megvettem. Pont most olvastam hogy itt Tatabánya felé elég sokat használják a mérőpadot, ilyenkor hogyan tudom lekorlátozni a motor teljesítményét?2024. febr. 29. 14:00
1/4 anonim válasza:
Úgy hogy nem mész 100nál gyorsabban.
2/4 anonim válasza:
Hagyjatok mar, semmifele Derby sendaja nincs, csak fantazial rola es okadja ide a kerdeseket rola. Ne doljetek mar be.
3/4 anonim válasza:
Nincs korlátozva, mert a gyár szabvány szerint gyártja. Ne korlátozd barkácsoással, nem kell nyélgázzal menni
4/4 anonim válasza:
De korlátozva van gyárilag hogy csak 40-60 körül menjen fojtás nélkül 70-80 se lehetetlen pedig 45 fölött nem mehetne. Németországban komolyabban veszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!