Hogyan tudnék megszabadulni a 7 darab rossz autógumimtól teljesen legálisan a tartózkodási helyemen, tehát az ideiglenes lakcímemen?
61
Azt, hogy hisztizel itt összevissza hónapokon keresztül.
Helyedben már rég azt tettem volna ennyi idő alatt, ha pl. dolgod van a legközelebbi városban, mindig vittem volna egy gumit magammal és berakom egy kültéri négykerekű kukába és kész.
Én jelenteném, de azt írja ki, hogy: Ez a kérdés már több, mint egy hónapos, így valószínű, hogy nincs szükség moderátori tevékenységre vele kapcsolatban. Persze tévedhetünk is, vagy esetleg nem vettünk észre valamit. Amennyiben úgy gondolod, hogy a kérdés problémás, e-mailben szólhatsz róla nekünk, a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre írt levélben.
Ezzel meg az a probléma, hogy nem tudok screenshotot csatolni, linket pedig nem másolok.
Komoly szintű életképtelenség, ha még mindig nem sikerült megoldani.
Mondjuk pont két hete sikerült nálunk is valakinek kirakni.
A marhája autózott konkrétan 2x8 km-t, hogy letegye egy mezőgazdasági út szélén. De arra már nem volt energiája, hogy a bokor mögé bedobja, nagyobb munkagép már nem fér el mellette.
A hulladékudvar meg 5 percen belül elérhető lett volna az baromnak.
Lehet hogy az a kérdező aki a szorítsuk ki az autókat kérdést emelgette ki.
Gyenge troll szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!