Olyan opció nincs, hogy jól is menjen, és keveset fogyasszon?
Figyelt kérdés
Virago 535, egy hete vettem, elég olcsón mert problémás volt. Hidegen nehezen indult és egyenetlen az alapjárat, a végsebessége is 150 helyett 115, viszont csak 5 litert fogyasztott. Elvittem szakihoz, az 3 órán át mókolt valamit a karburátorokkal és most már sokkal jobban megy. Könnyen indul, szép az alapjárat, nyomatékosabb és a végsebesség is visszállt a gyári 150re. Csak az első teletanknál 9,5 literes átlag jött ki.febr. 26. 12:21
3/4 anonim válasza:
Ha a karbit ojannal állíttatod be akinek van hozzá lambda szondája azzal pontosabbra lehet és lehet hogy kevesebb lesz a fogyasztás. Én személy szerint békén hagynám ha jól üzemel így.
4/4 anonim válasza:
szerintem dús/szegény keverékképzést állított a szaki - ilyenkor szokott a fogyasztás és a kraft együtt változni. Van egy csavar ami ezt állítja, de annyira nem vagyok képben sajnos. Csak annyit hallottam, hogy a nehezen induló karburátoros motorokat mindig a lambda arány változtatásával lehet a legkönnyebben orvosolni. Érdemes lehet megkeresni az arany középutat, amikor el is indul, "csak" 6-ot eszik, de még van benne kakaó. Sok boldog kilómétert a járgánnyal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!