Melyik 7 személyes családi autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2014-15 évjárattól 2018ig kb.
Jelenleg egy 2006 7személyes Ford Galaxym van,de a szerelő nagyon célzott rá,hogy magát a galaxyt felejtsem el... (sajnos egy nagyobb hiba miatt már le kell cserélni.)
Először egy Volkswagen Tourant néztem,de mindenki mondja, hogy szűkös a hely benne.
Milyen más jó,tágas 7 személyes autó van? (140LE körül)
Ui:
Fontos a 7személyes autó. 3 gyermekem van és a 4. A pocakban! :))
febr. 25. 14:38
4/9 anonim válasza:
amúgy tényleg vicces, de ami nekem is beugrott az a Dacia Lodgy, mint #1-esnek. kollegám most vett egy vadi újat, teljesen elégedett vele, 3 gyereke van. ha nem a márka fontos, én is ezt ajánlom.
5/9 anonim válasza:
Ráadásul rengeteg tesztet és véleményt találhlsz róla.
6/9 anonim válasza:
#4 Ha vadi újat vett, 3 gyerekkel (állami támogatásra), az inkább a Jogger lehetett, az a Lodgy utódja. A Lodgy gyártását 2 éve abbahagyták.
#1 voltam
7/9 anonim válasza:
fú akkor lehet Jogger? most nem tudom akkor melyik, de az biztos hogy ezek közül valamelyik.
9/9 roberto 1978 válasza:
Nagyon nwm tuttok smmit se. Apátok is nulla vót. Annyit kérdeznék,hogy moslékos trógerok vattok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!