Átmentem a piroson, számíthatok valamilyen következményre?
Figyelt kérdés
Van egy hely ahol 2 lámpa van közvetlenül egymás mögött, és én annyira figyeltem a távolabbit hogy a másikon átcsúsztam, fékeztem egyet és megálltam a kereszteződés közepe és az első lámpa között, rám is dudált egy kanyarodó autós majd megdicsérte az édesanyámat és továbbhajtott. Utána továbbhajtottam amint mögöttem megindult a sor. Van ott egy kamera de nem tudom rálát-e, illetve hát elég sok autóban van fedélzeti kamera is.
Mire számíthatok ha bejelentik?
2024. febr. 24. 16:03
2/5 anonim válasza:
Ha pont látta a kamera, ha jól kivehető hogy már piros volt, mikor továbbmentél stbstb.
Térfigyelőt kevésbé nézik ilyen esetben. Inkább ha busz sávban gangolsz végig több száz méteren. Van pár út, ahol tutira jön a csekk.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem… :”D
okt. 7. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!