Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2009-es Ford Fiesta 1.2 vagy...

2009-es Ford Fiesta 1.2 vagy 2010-es Toyota Yaris 1.0 a jobb választás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2024. febr. 20. 18:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vezettem yarist is. 2020-as 1.5-ös automata benzinest. városban kiválóan lehet vele kabriózni, jó vele parkolni, jól ugrott a lámpáknál. a belseje nem tetszett csak. autópályán gond nélkül vitte a 180-at, igaz evett is mellé.
2024. febr. 20. 21:04
 12/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én a Fiesta-t választanám szerintem szerethetőbb a formája, és a beltere is igényesbbnek hat, nekem ez is szempont lenne.

A 82 ló szintén a Fiesta mellett szól ilyen kisautóknál, ez a lóerő különbség még sokat számíthat.

Bár a Yaris-nál lobogtatják, hogy vezetett szervízkönyv meg valós km, csak éppen az nem derül ki, hogy az mennyit is jelent, na meg a friss KPM vizsga... Magyarul messziről jött ember azt mond amit akar!

Mondjuk a Fiesta is 18-ba került Magyarországra, de nekem bizalomgerjesztőbb akkor is egy olyan autó, amit itthon azért használtak évekig, nem csak eladásra hoztak be hirtelen. Persze ezt meg 2019-ben meg is törték, ráadásul ő volt a károkozó és viszonylag sok is a futott km is benne!

Ebből legyél okos :)

Ha nem is ezt a két kocsit venném, de valószínűleg egy ilyesmi Fiestát keresnék ami rendben van!

2024. febr. 21. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!