Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás egy...

Melyik a jobb választás egy Ford Fiesta 2009-es vagy Honda Civic 2007-es?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2023. dec. 25. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Civic egyértelműen jobb autó, persze karbantartás számít főleg. Viszont a Fiesta szerintem jobban néz ki. Majd te eldöntöd mi a fontos.
2023. dec. 25. 17:57
 2/11 A kérdező kommentje:

vagy esetleg egy Suzuki???

[link]

[link]

2023. dec. 25. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt írd le mi a fontos. Megbízhatóság japán, legolcsóbb fenntartás Suzukik, szép, dinamikus, kellemes futómű Ford, legjobb minőség ezek közül Honda. Suzukik közül pedig a méret alapján válassz, ha arra esik a választás, mert mindkettő jó típus.
2023. dec. 25. 18:56
 4/11 A kérdező kommentje:
fontos a megbízhatóság számomra! a Ford Fiesta viszont mind külsőleg , mind belsőleg nagyon megfogott! viszont, ha jól néztem a jellemzőket a Suzuki Swift-ben több extra van, ami mind hasznos pl.: esp
2023. dec. 25. 19:20
 5/11 anonim ***** válasza:
Kényelem és szépség fontosabb vagy a megbízhatóság és az olcsó fenntartás? Ezt kell eldönteni.
2023. dec. 25. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Igazából ez a Fiesta generáció IS megbízható gép, csak azt nem értem kérdező, hogy mi fogott meg egy teljesen hétköznapi kisautó formájában, mint ez a Fiesta generáció is? Belesimul teljesen a tucat autók tömegébe, ld pl G Astra vagy a Golf generációk. A vasaló Swift van olyan dizájnos megjelenésű.
2023. dec. 25. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
S a vasaló Swift még áramvonalasabb is, nem olyan nyomott, döntött a szélvédője. Nem olyan "nyominger" forma....
2023. dec. 25. 20:13
 8/11 anonim ***** válasza:
UI belül a legkevésbé esztétikus a Fiesta, avval az igénytelen felső műszerfal borítással, az enyém olyan takony zöld, mintha oda okadtak volna. A műszerek sem tetszenek, az a középkonzol rész amin a klíma meg szellőzés gombjai vannak, az meg különösen elcseszett.
2023. dec. 25. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
A Fordok audio rendszere meg híresen xar, kotla, egy akksicsere után kód kell neki, hogy újra be lehessen üzemelni, nem lehet beállítani egyes rádió állomásokat és így tovább.
2023. dec. 25. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Honda összességében valamennyivel tartósabb technika de ez nagyon a kínálat alja,inkább 2 millió vagy afelett mennek az UFO-k és az alkatrészárak is tudnak elég húzósal lenni,a Fiestához biztosan olcsóbbak.Személyes tapasztalatom nincs a Forddal de a motor úgy tudom rendben van szóval ha amúgy is az tetszik inkább vegyed azt.

Ez a Civic az egyedi dizájn,praktikum és jó hírnév miatt eléggé túlárazott,ha egy alap A-ból B-be elmenős autó kell nem a legjobb döntés mert elég sok kisebb idegesítő típushibája van,futómű elég kemény meg ahogy írtam jó àrai vannak az alkatrészeknek.

2023. dec. 25. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!