Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes Benz W212 pre facelif...

Mercedes Benz W212 pre facelift E 220 CDI vagy E 350 CDI?

Figyelt kérdés

Mercedes Benz E osztály vásárlása előtt állok. Van két modell amit kinéztem. Az egyik a 220 CDI ami nagyon gazdagon fel van szerelve ami a kényelmet és biztonságot illeti, vagy a másik egy 350 CDI nagyon alap felszereltséggel.

Az ár 10 000€ mindkét autó esetében. Mijdkettő 320 000 km körül futott, és mindkettő jó állapotúnak tűnik. Melyiket választanátok?

Kb 15 - 20 000 km-t megyek évente.

2024. febr. 20. 14:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

Csak most futottam bele a kérdésbe, de én is most nézegetek ilyesmi autókat. Megosztanál néhány tapasztalatot amit az elmúlt közel egy év alatt szereztél? Főleg a fenntartásban.

Nagyon ritka a valós tapasztalat ami két lábon a földön álló, gondolkodó, tulajdonostól származik. Te ilyennek tűnsz ezért érdekelne a tapasztalatod.

Köszönöm előre is

dec. 4. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!