Egy Suzuki Swift (2013 körüli) mennyire alkalmas ingázós autónak?
Figyelt kérdés
Autópálya-használatra mennyire alkalmas? Szerintetek túl kicsi hozzá?2024. febr. 19. 11:38
1/9 anonim válasza:
Teljes mértékben alkalmas. Egyszerű, gazdaságos.
2/9 anonim válasza:
Régebbi Ignis társával szoktam autópályázni, 110-115-ös tempóval 7 litert fogyaszt és nem vészes a zaj sem. Szerintem vállalható.
3/9 anonim válasza:
Tragedia. A motor uvoltesetol szet megy a fejed, ha lassabban megy, sose ersz oda, ha sietsz, leeszi a fejedet meg leorditja. Autopalyas ingazasra kizarolag nagy dizel (2000 cm3) alkalmas, amiben kenyelmesen eltespedve vezetsz 5.5L atlaggal. Nagyon nem mindegy, hogy elnyomorodva, macskas labakkal, zugo fullel teszed meg a tavot nap mint nap attol rettegve, hogy egy elozesnel, besorolasnal nem lesz eleg az ero, meg az aprocska kocsidat mikor nyomja ossze ket kamion.
Ha muszaj, csak kenyszermegoldaskent.
4/9 anonim válasza:
Könnyű, magas autó, rövid tengelytávval, szélérzékeny kasztnival. Ezek elsősorban városi autók. Pályán nagyon ritkán látok amúgy suzukit. Néha egy egy új vitara vagy s cross.
6/9 anonim válasza:
Tökéletes rá 130 at bírja nem kell több , és olcsón fenntartható.
7/9 anonim válasza:
3 és 6-os tipikus komplett idióták, simán alkalmas rá.
Kérdező, még le is gyorsulod ezeket az ócska tdi olajkalyha foswageneket! Meg ajdikat. 94 lóerő rendesen viszi pályán is.
8/9 anonim válasza:
5-ost akartam írni, bocsesz. Előző.
9/9 anonim válasza:
Heteske bohóc már tiltva is lett innen, annyira nagy szagember volt... :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!